Burying the Ex (2014)

Burying The Ex 2014 dă o nouă faţă atât ideii de „iubire eternă” cât şi a conceptului de zombie – una mai amuzantă. Dacă în Shawn of the Dead comicăria consta în personajele umane şi felul în care se străduiau să scape cu viaţă din apocalipsa zombie, aici lucrurile stau puţin diferit. Aici „zombilicul” are o formă mult mai umană şi este conştient de sine, revenind dintre morţi nu cu scopul de-a consuma creierele oamenilor ci pentru a-şi lua înapoi perechea ce i-a jurat iubire veşnică. Max e un tip simpatic căruia îi cam lipseşte respectul de sine, în timp ce iubita lui, Evelyn, e o maniacă în probleme de mediu şi îl bate la cap să aibă o alimentaţie sănătoasă.

Burying the Ex new poster

Deşi la început totul pare să meargă super şi să se înţeleagă de minune, comportamentul ei începe să-l copleşească pe Max atunci când acesta îi jură iubire veşnică şi îi propune să se mute împreună. După o vreme petrecută în acelaşi apartament, perioadă în care Evelyn face o mulţime de schimbări, Max deja se simte copleşit de ea şi vrea să se despartă, dar problema e că nu ştie cum să facă asta în aşa fel încât să n-o rănească prea tare. Max are parte de un noroc macabru deoarece nu mai e nevoie să se despartă de ea pentru că Evelyn moare într-un accident straniu. Totuşi, după ceva timp, când Max este pe cale să-şi refacă viaţa alături de o altă femeie, Olivia, Evelyn se ridică din mormânt având ca scop recuperarea iubitului ce i-a jurat iubire veşnică!

Burying the Ex Movie

Drept să spun, mă cam enervează Anton Yelchin ăsta că mai mereu este prins între două femei al naibii de frumoase. 😀 Dacă în Like Crazy era între Felicity Jones şi Jennifer Lawrence, acum are parte de Ashley Greene şi, mai ales, Alexandra Daddario. Cea din urmă actriţă fiind şi motivul principal pentru care am urmărit filmul, pentru că altfel nu m-aş fi încumetat, nefiind un mare fan al parodiilor.
alexandra daddario ashley greene
Până la urmă despre asta e vorba, o parodie. Una destul de reuşită, chiar dacă are doar 5.6 pe iMDB.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns