Ben Affleck are încă şanse la Batman dacă îşi învinge dependenţa de alcool

Interpretul lui Batman, Ben Affleck, trece printr-o perioadă tulbure. După un recent tratament de dezalcoolizare – penultima internare a fost chiar în decembrie, anul trecut – actorul a fost surprins de paparazzi chiar în momentul în care primea o livrare de băuturi alcoolice, conform People.com.

Deşi unele surse apropiate starului susţin că acesta este cât se poate de concentrat pe programul de reabilitare, Affleck a declarat în mai multe rânduri că îi este foarte greu să facă faţă dependenţei sale. El s-a despărţit recent de Lindsay Shookus – o relaţie începută anul trecut – iar noua sa iubită este modelul Playboy Shauna Sexton. De altfel, spun publicaţiile de scandal, Sexton, şi ea o mare consumatoare de whiskey şi alte băuturi tari, se afla la reşedinţa actorului atunci când acesta a primit cutia cu alcool.

Dependenţa de alcool l-ar putea costa scump pe Affleck. Viitorul său drept Batman în următoarea producţie DC a fost sursa mai multor speculaţii în ultima vreme. La un moment dat, s-a spus că realizatorii au renunţat la star şi că au de gând ca viitorul film de sine stătător Batman să aibă în centru un actor mai tânăr, însă informaţia nu a mai fost confirmată de regizorul peliculei, Matt Reeves. Acesta chiar a ţinut să spună că a rămas în contact cu Affleck şi că filmul are totuşi o legătură cu Universul Cinematografic DC din care face parte şi supereroul jucat de Ben Affleck.

Site-urile de profil au speculat, în mai, după unele imagini ce sugerau că Affeck încearcă să-şi reintre în formă, că acesta se pregăteşte să îşi reia partitura din filmul lui Reeves. Mai este însă suficient timp pentru ca producătorii să se hotărască în ce direcţie o vor lua cu noul film Batman. Până atunci, Affleck trebuie să-şi învingă dependenţa de alcool şi să revină la forma fizică necesară Cavalerului Negru, căci filmările lui The Batman vor începe abia în primăvara sau vara anului viitor.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns