Batman v Superman: Dawn of Justice – Comic-Con Trailer

Warner Bros. a lansat la Comic-Con un nou trailer pentru adaptarea benzilor desenate a regizorului Zack Snyder, Batman v Superman: Dawn of Justice. Continuarea lui Man of Steel îl găseşte pe Superman-ul interpretat de Henry Cavill ajungând să se intersecteze cu Batman-ul interpretat de Ben Affleck într-o lume plină de supereroi, dar şi cu un potenţial adversar de mare calibru în persoana lui Lex Luthor, interpretat de Jesse Eisenberg.

Batman v Superman Dawn of Justice

Propriul justiţiar al oraşului Gotham, Batman, se duce în Metropolis pentru a se lua la trântă cu Superman, temându-se de dezastrul care s-ar putea întâmpla dacă acesta din urmă este lăsat de capul lui şi nu este ţinut sub control. Pe măsură ce Batman şi Superman se confruntă între ei, o nouă ameninţare soseşte în oraş şi pune într-un mai mare pericol umanitatea decât a fost vreodată până în momentul de faţă. Cei doi au de ales între a se lupta între ei şi a lăsa noul răufăcător să îşi facă de cap sau a-şi uni forţele pentru a-l distruge pe acesta şi să-şi regleze conturile între ei ceva mai târziu.

 

Din distribuţia filmului mai fac parte nume precum Amy Adams, Laurence Fishburne, Gal Gadot, Diane Lane, Jeremy Irons, Holly Hunter, Scoot McNairy, şi Jason Momoa. Batman v Superman: Dawn of Justice va avea premiera în cinematografe în data de 25 martie, 2016.

Click aici pentru trailer.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns