Arrow, acest Robin Hood combinat cu Spider Man si Batman

Arrow posterTocmai am început să urmăresc serialul „Arrow” şi pot spune că m-a captivat din primele minute ale episodului întâi. Ceea ce m-a surprins un pic este faptul că acţiunea se desfăşoară în timpurile noastre, iar personajul principal este un fost băiat de bani gata, golan de primă clasă, care s-a transformat radical după ce iahtul pe care se afla împreună cu tatăl său şi sora iubitei lui, cu care avea o aventură, s-a scufundat şi el a rămas captiv pe o insulă pustie timp de 5 ani până ce a fost găsit de câţiva pescari. Singurul lui scop a fost acela de-a supravieţui suficient timp până ce va fi găsit de cineva, iar pentru a realiza acest lucru şi-a dezvoltat abilităţi remarcabile.

 

Înainte de-a muri, tatăl lui i-a spus să facă tot ce e posibil să rămână în viaţă, iar când va fi găsit şi se va reîntoarce acasă să încerce să îndrepte greşelile sale. După 5 ani de supravieţuire în sălbăticie, când ajunge acasă se transformă într-un justiţiar în stilul lui Robin Hood, cu agilitatea lui Spider Man şi puterea lui Batman, şi începe să repare din nedreptăţile ce se petrec în oraş. Primul pe listă (la propriu), este Adam Hunt – un miliardar ce comite tot felul de ilegalităţi, chiar şi crime, pentru a prospera.

 

Numai că „civilul” Oliver Queen are şi el de dus anumite lupte din cauza unui secret pe care i l-a divulgat tatăl lui când naufragiau şi pe care anumite persoane, printre care una neaşteptat de apropiată lui, doresc să-l afle. De parcă asta nu era suficient, detectivul Quentin Lance are şi el un dinte împotriva lui, fiind tatăl celor două fete mai sus amintite. A, era să uit, Oliver trebuie să se descurce şi cu garda de corp angajată de mama lui pentru a-l proteja, numai că el nu doreşte acest lucru pentru că nu se poate desfăşura în voie avându-l pe ăla mereu în cârcă, aşa că-l fentează de fiecare dată. Mă rog, de vreo două ori în primul episod, să vedem în continuare. Abia aştept să-l parcurg pe tot, sigur va fi un serial memorabil la cât de bine a început.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns