“Ant-Man”: Evangeline Lilly confirma ca i s-au luat masuri pentru un Super Costum

Pentru cei ce n-aţi văzut deja filmul Ant-Man, acest articol conţine unele spoilere, aşa că ar fi mai bine să nu citiţi în continuare. Evangeline Lilly a avut un rol consistent în cel mai recent film Marvel şi personajul ei, Hope Van Dyne, a fost foarte important în contextul filmului pentru a-l ajuta pe Scott Lang să devină Ant-Man şi să prevină o catastrofă internaţională ca urmare a planului dement pe care îl dezvoltase Darren Cross, fostul protejat al tatălui ei, omul de ştiinţă şi creatorul costumului de micşorare, Hank Pym – toate astea fără ca măcar să fi avut nevoie de a-şi pune vreun costum de super erou.

ant-man-movie-wasp

Ei bine, aşa cum am putut vedea în scenele de după generic, Marvel pregăteşte terenul pentru ca Evangeline Lilly să-şi pună şi un costum de super eroină, devenind astfel „The Wasp” (Viespea). Într-o serie de întrebări şi răspunsuri cu fanii ei, Lilly a confirmat faptul că i s-au luat măsurile pentru construirea unui costum, dar nu a avut încă şansa de-al purta pentru că… e însărcinată. Deocamdată nu s-a comandat niciun sequel pentru Ant-Man, însă acest personaj este cooptat în Captain America: Civil War, iar scenele din final au fost destul de clare că Marvel are planuri de viitor cu aceste două personaje.

 

Mama lui Hope, Janet, a fost „Viespea” iniţială care a lucrat cot la cot cu soţul ei, Hank, şi s-a sacrificat în timpul unei misiuni, căzând în Quantum Realm din care nu a mai putut să iasă. Din cauza vinei care l-a măcinat după pierderea soţiei, Hank nu a vrut sub nicio formă s-o lase pe Hope să îmbrace costumul Ant-Man, indiferent cât de mult şi-a dorit aceasta s-o facă (şi şi-a dorit enorm). De aici au pornit mai multe conflicte între ei, însă finalul lui Ant-Man a arătat că Hank este în sfârşit de acord ca fiica lui să îmbrace un costum de super eroină şi i-a construit unul special.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Ofera un raspuns